Свободно време

Седмичен хороскоп за 6 – 12 януари

Близнаците да не харчат

06.01.2020г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои интересна и динамична седмица, в която ще трябва да внимаваме с разходите. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Почти ежедневно ще трябва да се занимавате с уреждане на въпроси от материален характер. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят да направите допълнителни финансови разходи, да се наложи да върнете заем преди настъпването на падежа му или предварително да заплатите нещо, което сте предвиждали за по-нататък.

Грижите няма да са малко, ще има и напрегнати моменти, но това не означава, че трябва да се трудите „без сън и почивка“. Не купувайте скъпи вещи за подаръци, ако сте решили да зарадвате приятел или близък за личен празник. Ще се окажат некачествени.

Възможни са проблеми с автомобила ви или битовата техника, изискващи ремонт. Не се доверявайте на случайни специалисти.

Любовен хороскоп за 6 – 12 януари

Телец

Помислете с какви административни проблеми предстои да се ангажирате след време и дали не е възможно да ги разпределите на части, да отхвърлите част от тях още сега. Ще ви е доста по-лесно, ако правите нещата поетапно, а не „на акорд“. Ако пък са свързани със заплащане на различни такси ще изразходвате средствата си равномерно, което е за предпочитане.

В личен план предстоят изненади. Семейните представители на вашия знак или тези, които са в дългогодишна връзка може да се наложи да се разделят за известно време по независещи от тях причини като служебни или фамилни задължения. С пътуване вероятно ще са заети и необвързаните, но за тях то ще е повод за нова връзка, а не за раздяла.

Постарайте се да не преяждате и да не прекалявате с алкохола в празничните дни. Ако все пак се поддадете на изкушението и го направите, то организирайте си „разтоварен“ ден, за да не качите килограмите скоропостижно.

Коментирай